versaagod

Det Skjer i Moss har over 20 000 visninger på nettsiden hver dag. Dette tallet øker i takt med at flere og flere oppdager dette tilbudet. Her finner innbyggerne i Moss, Rygge, Råde, Våler og deler av Vestby/Son, alt som skjer i Mosseområdet samlet på èn nettside. Dvs. vi skal ikke skryte på oss å ha 100 % dekning på alt som skjer, enda. Men vi skal dit!

 

Det fungerer slik at vi leter opp og følger med på alle arrangører og arrangementer innenfor vårt dekningsområde, det er også en del som tipser oss på fast basis. Vi lager nye arrangementsvarsler på vår nettside og deler i tillegg disse på vår Facebook-side. Facebook-siden har over 7 500 følgere og øker daglig.

Vi tilbyr annonseplasser til utelivs- og restaurantbransjen, nettopp fordi dette er høyst relevant for brukerne av nettsiden. Dette er det mest optimale stedet for denne bransjen å annonsere, ettersom brukerne av nettstedet først og fremst er her for å sjekke hva som skjer i Mosseområdet. Det være seg alt fra loppemarkeder/garasjesalg, sportsarrangementer, markeder, kunstutstillinger, festivaler, konserter til hva som går på kino. Dette er virkelig plassen å være synlig for denne bransjen.

I tillegg lager vi artikler om spennende mennesker som driver og virker i Mosseområdet. Vi har også faste kinoanbefalinger fra vår filmanmeldelser Kris Leslie Munthe og featurevinklede bil- og motorartiker med humor og glimt fra vår bilentusiast Eddie King

Størrelser og priser

Vi tilbyr størrelser fra 300×300 piksler til 960×100 piksler med priser fra 299,- pluss mva. Det er også mulig å få redaksjonell annonse. Prisene våre er svært konkurransedyktige. Prisene gjelder for 1 måned og er inkludert annonseproduksjon. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med produksjonen.

Netboard – høyre side på alle sider

  • 300 x 300

Wideboard – På forsiden og under artikler og arrangementer

  • 615 x 150

Megaboard – Øverst, kun på forsiden

  • 960 x 100

 

Kontakt oss på epost for spesifikke priser:

takontaktknapp