Bent_Stoa_1182_web

Foto Bent Stoa 2017

Den vakre og talentfulle artisten Angelina Jordan besøkte Losen i Larkollen onsdag 19. juli, der hun holdt en forrykende jazzkonsert av høy klasse, sammen med sitt band på hele 9 medlemmer. Hele opplevelsen var spesiell og Losen var fylt til randen av et engasjert publikum i alderen 5 til 80 år.

Bent_Stoa_0851_web

Det var helt fullt på Losen denne onsdagen i juli.

Til tider var det svært mange som filmet med mobilene sine og undertegnede la merke til mange blanke øyne. Det er jo ikke så rart, for den 11 år gamle jenta synger Jazz slik store stjerner gjorde det for 60-70 år siden. Og jeg er sikker på at dersom Amy Winehouse hadde levd, ville hun hatt stor glede av å høre på Angelina Jordan, der hun fremfører den ene klassikeren etter den andre, som oftest kledd i lang kjole, barbeint og med en fin blomsterkrans på hodet.

Bent_Stoa_0773_web

Angelina, slik de fleste kjenner henne.

Angelina Jordan er kjent verden rundt, hun har sunget for 12 millioner på amerikansk fjernsyn og på Allsang på grensen, men er nok mest kjent i Norge for at hun vant Norske talenter i 2014. Likevel er det interessant at hun til dags dato er vist over 100 000 000 ganger på Youtube og tro det eller ei, over 600 000 000 ganger på Facebook.

Bent_Stoa_0783_web

Hele bandet samlet, med sine 9 medlemmer i tillegg til Angelina Jordan.

Vi møtte det rause vertskapet på Losen, Line Øra og Martin Mathisen underveis i konserten og rett etterpå. De var tydelig rørte over Angelina og stilte opp på en bilde sammen med den flotte unge damen etter konserten, sammen med unge familiemedlemmer i hagen. Mammaen til Angelina fortalte også at det kom fans fra både Russland og England denne kvelden. De har fulgt det unge talentet verden rundt og var tydelig glade for å få autografen.

Bent_Stoa_1190_web

På dette samlebildet ser vi Line Øra til venstre, Angelina Jordan, Martin Mathisen og tantebarnet Oda. I fronten står Line og Martins datter, Linnea, inntil Angelina og ved siden av står kusinen Mie.

Bent_Stoa_0808_web

Angelina Jordan synger fjellstøtt og bommer aldri på tonene.

Så kjære lesere, det var en stor opplevelse å få med seg konserten og undertegnede er skråsikkker på at vi får se og høre mye mer til Angelina i årene som kommer.

Bent_Stoa_1126_web

Etter en tydelig trampeklapp fra publikum, sang Angelina en sang til.

Jeg bare applauderer.

Sjekk ut andre konserter på Losen her: Losen i Larkollen

Tekst og foto ©: Bent Stoa 2017