De firbente heltene er tilbake. Denne gangen krasjlander en radioaktiv meteor som gir valpene superkrefter.

Paw Patrol er en populær serie for barn som tar for seg en gjeng med firbente som er eksperter på å trå til når det virkelig trengs. Samarbeid, vennskap og heltemot er ingrediensene som gjør denne gjengen til de beste i sitt felt.

I denne 44 minutter lange filmen krasjlander en radioaktiv meteoritt.

Valpene oppdager denne og i kontakt med meteoritten får de innlemmet superkrefter. Disse evnene inkluderer alt fra det å kunne fly til å skyte is, vann, superhastighet og ild. Om ikke valpene var dyktige nok fra før, har de nå enda flere ferdigheter til hjelp.

Som vanlig, er borgermester Humdinger i ferd med å klekke ut en slu plan. Alle superheltfilmer trenger sin erkefiende og disse to faller lett i denne rollen.

Dette skjer i samarbeid med nevøen Harold. De vil selvsagt ha meteoritten for seg selv og her begynner kampen med valpene som må gjøre alt i sin makt for å holde Adventure-bukta trygg.

Ryder må gi lederskapet til Chase etter at han blir tatt til fange av Harold. Skurken selv har nemlig tatt over tårnet til valpene! Politivalpen får dermed en oppgave og et ansvar som han aldri har stått ovenfor før.

Dette er en god barnefilm som bruker humor og spenning om hverandre. Valpegjengen er søte som vanlig, men har nå noen helt imponerende evner til hjelp.

Animasjonene flyter godt som alltid og dette er en film som sjeldent blir for skummel og i hvert fall ikke kjedelig for et yngre publikum. Filmen spiller også på superheltsjangeren som allerede er populær blant barn.

Uavhengig av dette, er det ingen store nyvinninger eller banebrytende ideer som gjør dette til et veldig originalt tillegg i serien.

Mighty Pups virker på mange måter som enda en episode i rekken. Vel, bortsett fra dobbelt så mye spilletid. Men det er kanskje like greit at filmskaperne ikke har tatt de store endringene til verks i og med at barn vil kunne kjenne seg igjen i dette når de allerede har fulgt serien.

Konklusjon:

De firbente vennene er tøffere og modigere enn noen gang, denne gangen med superkrefter til hjelp.

Terningkast: 4

Legg igjen en kommentar