investorer_sokes

Det er mulig noen synes det er litt cheesy å benytte oss av henvisninger til filmen om Steve Jobs. Men, sannheten er at han er en mentor og et forbilde på hvordan man lykkes som gründer, uansett hva du holder på med. Han gjorde ting på sin måte, vi gjør det på vår. Og så langt har vi lykkes med det.

Formidabel vekst på marginale midler

Det Skjer i Moss har over de 4 årene som vi har eksistert, hatt en formidabel vekst på svært marginale midler. Brukerne, som er byens innbyggere,  men også besøkende, er alle henrykte over å finne alt de trenger på ett sted. Over 8500 følgere på Facebook  vitner om dette, i tillegg til nettsiden vår som er besøkt mellom 15-20 000 ganger i løpet av ett døgn. Enda har vi veldig mye mere å gå på.

Vårt underliggende mål er å skaffe arrangører, spisesteder, utesteder, gallerier, kunstnere, forfattere, musikere o.l. enda flerer brukere. Og samtidig holde innbyggerne og besøkende med oppdatert info om alt som skjer i Mosseområdet. Det skjer så mye bra i denne byen vår, men hvordan kan man delta eller bruke tilbudene om man ikke får vite om dem?

I bunn av dette ligger også et sterkt ønske om å heve kvaliteten på hva som tilbys her i Mosseområdet. Det er ikke til å legge skjul på at byen gjerne kunne vært litt mindre ‘rølpete’ og tilby litt mere klasse, stil og kvalitet.

Utvidet tilbud

Nå ønsker vi å ekspandere tilbudet og har enda større planer for både driften og for Mosseområdet, men ressursene og midlene begrenser oss. Så for å kunne opprettholde driften, men også ta dette til neste nivå, trenger vi hjelp fra en eller flere investorer, som synes dette er et meget godt bidrag til lokalområdet.

Vi har bl.a. behov for en bedre, mere moderne og funksjonell nettside, som er optimal også på mobile enheter. Det har etter hvert blitt så mange saker å følge opp at vi ønsker oss flere medarbeidere som kan holde tritt med alt som skjer i Mosseområdet og dermed bidra til et enda bredere opplysnings-tilbud for kulturlivet i byen vår. En egen annonseselger hadde også lettet arbeidet og kvalitetssikret tilbudet vårt i enda større grad.

Det er mange konkrete planer som vi sitter inne med, og som vi ikke får satt i verk på grunn av mangel på ressurser og midler.

Derfor appellerer vi til deg, som er investor, om du kanskje har lyst til å bidra til å skape noe for lokalmiljøet? Ta gjerne kontakt med oss på epost for et møte og vi kan fortelle enda mere om våre ønsker, planer og mål, og hvordan nettopp du kan bidra til dette.

 

Vi anbefaler en rask titt på denne YouTube videoen som oppsummerer filmen og mannen vi er blitt så motiverte av. Han satte seg som mål å lage en bulk i universet, og jammen tror vi ikke han klarte det også…