Kaféen ligger i gamle Riis Mølle ved Fossen i Moss, derav navnet. I taket henger det gamle drivverket til mølla, og tjukke steinvegger rammer inn en behagelig atmosfære. Møllebyen i Moss har mye å by på: gallerier, kino, museer, butikker eller en hyggelig rusletur langs Mossefossen. Det er mange grunner til å legge veien om Café Riis.

Åpningstider: 

  • Mandag 11-17
  • Tirsdag 11-23
  • Onsdag 11-23
  • Torsdag 11-23
  • Fredag 11-01
  • Lørdag 11-01
  • Søndag Stengt

Oversikt over ting som skjer på Cafè Riis

23. og 24. februar

DJ FABIAN PATRICK 

Fabian har erfaring fra scene og underholdning, og har utmerket seg for sine energiske dj-sett hvor man kan oppleve alt.

Den nyeste musikken pent lagt frem med solide overganger, og en reise gjennom det beste musikk kan by på hele veien tilbake til 40/50-tallet. De siste årene har han spilt rundt omkring i Norge og herjet med dansegulvet.

Med en stor lidenskap for musikk, og en god energi bak miksebordet kan det forventes svært god stemning, og et spennende utvalg låter.

Stikkord er lounge, 40/50`s, deep house, nu-disco, jazz, og kommersielle hits.

For bordbestilling: 69 25 69 28/ 92 44 52 19

28. april

Kulturell Pubrunde I MOSS

Vi ønsker å vise at Moss er et hyggelig sted å gå ut – også på dagtid. Ta med deg partneren eller vennegjengen og gå i ditt eget tempo mellom utestedene. Der vil du høre livemusikk fra lokale band og enkeltartister. Kanskje oppdager du nye favorittsteder utenom din vanlige løype.

Langs ruten blir det livemusikk og historier og musikk og kultur i byen. Du trenger ikke startnummer, men du kan kjøpe t-skjorte med ruten og få stempel på hånden fra start. Svarer du på spørsmål underveis, kan du vinne konsertbilletter for to.

Løype: Cocktail – Queens – Moments – Café Riis – Mikron og House of Foundation

Kilder: Facebook!

Husk å tipse oss: