LOSEN er et serverings- og møte sted for fastboende, ferierende og tilreisende i Larkollen. Med sin lokale tilhørighet vil vertskapet videreføre gamle Larkollen tradisjoner ved å skape et spennende og trivelig serveringssted, som skal betjene et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld gjennom hele året.

Gjennom året vil forskjellige temaer bli fokusert spesielt, være seg underholdning, bespisning, temapresentasjoner, foredrag, sportshendelser eller sesongrelaterte aktiviteter.

  

Sommerartister 2018

Her kommer en foreløpig oversikt over noen av sommerens artister. Nytt av året er Larkollen Sommer Festival «Kollenfest». Den foregår over to dager, hhv 11. og 12. juli. Dag 1 er med Hanne Boel og Adam Douglas, dag 2 Erik & Kriss og Trang Fødsel. Billetter i salg på Ticketmaster og Losen. Ønsker du å reservere sitteplass på konserter, kontakt oss for det og meny.

NB! Ønsker du å spise, må dette forhåndsbestilles. Kontakt oss på telefon 69264500 eller epost: losen@larkollen.no eller se Losen.no for ytterligere info om meny og priser.

 

Onsdag 1. august

Ole Paus – kl. 20-21.30

Billettpris kr. 375,-  KJØP BILLETT

Lørdag 4. august

Henning Kvitnes – kl. 21-03.00  UTSOLGT!!

Endelig! Henning Kvitnes til Losen… Og som vi gleder oss. Dette blir en kveld å huske og 450 sitteplasser fylles nok av en lydhørt publikum.

Lørdag 11. august

ABBA the Journey – kl. 21-03.00

Maken til stemning, fullt dansegulv og allsang skal du lete lenge etter. ABBA the journey har blitt et fast innslag som siste band ut på Losen når sommeren skal avrundes. Allsangen runger og dansegulvet gynger, mange er sporty og stiller i de lekreste kreasjoenr og antrekk fra den gang Agneta, Bjørn, Benny og Annifrid rocket scenene verden over. Gå ikke glipp av dette showet, et must for alle uansett alder og fasong.

Billettpris kr. 375,-   KJØP BILLETT

Kilde: Facebook

Husk å tipse oss: