Verket Scene er et unikt industribygg i Moss og huset var tidligere sentralverksted på den gamle Peterson-fabrikken. Med sine 500 kvadratmeter og 9 meter takhøyde kan Verket Scene huse en rekke ulike arrangementer – konserter, eventer, teaterforestillinger, konferanser, motevisninger, utstillinger, preproduksjoner, kick-offs og kurs. Med sceneteppe på flyttbare trosser i taket kan størrelsen på lokalet enkelt tilpasses arrangementet, og det kan også skapes to separate rom. Verket Scene egner seg også godt som innspillingslokale, både til musikk, film, tv og foto.

.

.

18. desember

Juleshow med Karianne og Kåre

Christmas really is the most wonderful time of the year. Og ekstra vidunderlig blir det denne julen når Det Norske Blåseensemble har kapret hele Norges Kåre «Crooner» Conradi til å sette deg i den rette julestemningen. Det er duket for en stemningsfull, virtuos og humoristisk julekonsert🎶

Kåre er elegant ledsaget av Mossejenta Karianne Kjærnes; superkoristen som tok steget frem til scenekanten og som vinner hjerter med sin suverene stemme og herlige humor!

Sammen og hver for seg byr de på julesanger du har et nært og kjært forhold til i en deilig blanding av norsk, svensk og amerikansk juletradisjon.

La deg forføre av «It’s beginning to look a lot like Christmas», «Christmas Waltz» og «Himlen i min favn». La tårene trille til «Romjulsdrøm», «Julekvad» og «Silent Night». La godfoten rykke til «All I want for Christmas is you», «Winter Wonderland» og «Let it snow». Og selvsagt mange flere musikalske julekarameller. Kjenner vi Karianne og Kåre rett, vil også latteren sitte løst blant publikum disse lune førjulskveldene.

Det Norske Blåseensembles egen Frank Brodahl er spillende leder og Tarjei Grimsby byr på fløyelsmyke trombonetoner i den klassiske juleperlen «Karl Bertil Johnsons Jul».

Ensemblet er for anledningen styrket av Carl Bagge (piano), Hans Mathisen (gitar), Per Ekdahl (trommer) og korister.

Gled deg til jul!

Billett kr. 380,-

.

 

19. desember kl. 18-20:00

TraktorJul med Gråtass & Gjengen

Juleforestillingen med Gråtass har vært en stor suksess i mange år og blitt en fast tradisjon for veldig mange. Nå kan du for første gang i Moss få oppleve TraktorJul med Gråtass & Gjengen.

I TraktorJul er alle med – Gråtass, Grynet, Goggen, Gamlefar og begge skurkene. Det er duket for spenning, forviklinger, humor, varme og den gode julestemningen!

Om forestillingen:
Det er jul på gården til Gråtass og vennene hans, og det skal som vanlig ryddes og pyntes. I år er det dessuten Goggens tur til å bake, noe han gleder seg veldig til! Han har nemlig funnet opp et nytt superdupert bakepulver som får kakene ekstra store på rekordtid. Dette bekymrer Gamlefar og Grynet litt.

Goggen er også helt sikker på at julenissen kommer på besøk. Og, nissen kommer – både en, to og tre ganger!
Til slutt dukker det også opp et reinsdyr, noe som gjør alle på gården veldig forvirret.

Det er duket for spenning, latter og mange forviklinger når Gråtass nok en gang må ordne opp på gården!

Billett kr. 270,-

 

November og desember

Tidenes Julebord på Verket Scene

HVITE DUKER | BORDSERVERING | TRE-RETTERS MENY | DISCOFLASH

BYENS STØRSTE DISCOKULE | STOR BAR | TOPP STEMNING | BYENS FETESTE LOKALER

Alt dette for bare 795,-

Bestill julebord allerede nå, før det blir utsolgt. På epost til: post@verketscener.no eller telefon: 90 18 26 00

11. november – UTSOLGT

18. november – UTSOLGT

24. november – UTSOLGT

25. november – Ledige billetter

1. desember – UTSOLGT

2. desember – Ledige billetter

8. desember – Ledige billetter

9. desember – Ledige billetter

15. desember – Ledige billetter

16. desember – Ledige billetter

Kjøp billetter her: