Tirsdags kveld er det igjen duket for Åpen Stasjon ved den gamle brannstasjonen på Skarmyra. 

Hver tirsdags kveld fra 18 – 21 har foreningen åpent hus  Da er det mulig å komme ned, kjøpe seg en kopp kaffe og møte likesinnede i våre lokaler ved gamle brannstasjonen i Moss. Vaffelpressa er som oftest i gang og det hender det vanker pølser eller annet godt i kiosken. Praten går som oftest høyt og lavt om både ‘doble fustasjeoppheng’, lakk og lær og andre motorrelaterte emner. Ille hyggelig rett og slett.

Det er alltid like spennende å se hvilke en to, tre eller firhjulinger som dukker opp. Det varierer nemlig fra gang til gang hvilke biler/bileiere som dukker opp, men her er noe av det du kan risikere å se på disse onsdagene: Bilder

Kåserier og Foredrag
På vinterhalvåret er det ofte foredrag eller kåserier.

Den 16. november holdt legendariske Holm Jacob Matheson kåseri (mestvinnende i Skandinavia med hele 135 seire og 70% av alle kjørte race på pallen!)
Den 30. november var det kåseri av Dag Øby på Scootere, en historisk oversikt.

 

NB! Informasjon med hensyn til parkering. På grunn av byggeaktivitet på nabotomten har vi for øyeblikket ganske begrensede parkeringsfasiliteter. Men er det fullt bak stasjonen så er det god plass til å parkere på statens hus. Men her er det betaling frem til kl. 20. NB!

Alle er som alltid velkomne 🙂

Les mer om foreningen her og alt det de holder på med: Moss & Omegn Motorhistoriske Forening

 

Kilde: Facebook

Husk å tipse oss: