Øre Villa Kro er Moss’ fotballpub, hvor det vises kamper og hvor fotballfans samles rundt hjemmekamper på Melløs Stadion. Det er også et stort dartmiljø, de har quiz og karaoke m.m. Besøk deres Facebook-side for mer info.

Faste arrangementer:

Hver fredag er det karaoke på Øre Villa Kro. Mange ukjente sangfugler har meldt sin interesse og det vi bli spillt mye kul pausemusikk og ønsker. Velkommen til en hyggelig underholdende partykveld.

Arrangementer på Øre villa Kro fremover…

 14. juli

Essence of Smokie – kl. 21.00 – 00.00

«Essence of Smokie» en tribute til Smokie og Chris Norman.

Mer en 40 år etter at Smokie ga ut sitt første album (Pass it around) i 1975 er musikken fortsatt populær i Norge og Scandinavia. De største hittene som ble skapt i perioden 1975 til 1986 med Chris Norman som frontfigur og vokalist blir med kjærlighet og respekt fremført av Norges eneste Smokie-tributeband,
Essence Of Smokie.

Ideen om en Smokie tribute ble skapt av frontfigur og vokalist Terje Lehn etter at han med sin Chris Norman aktige vokal i mere en 25 år har coveret Smokie låter som en del av underholdningen på sine show.
Etter å ha sett hvilken respons disse låtene gir ute blant publikum fortsatt så mange år etter utgivelsene, ønsket han gjøres noe mere ut av det store potensialet som lå i sangene og melodiene som publikum aldri ser ut til å bli lei, og resultatet ble da tributen «Essence of Smokie».

“Essence of Smokie” lar deg ta del i en tidsreise som strekker seg over de 10 første og viktigste årene i Smokies karriere.
Det var i denne perioden bandet kom under vingene til produsentene Nicki Chinn og Mike Chapman, og hits som
“Don’t play your rock’n roll to me” “Changing all the time” “Wild angels”
“Living next door to Alice” “Lay back in the arms of someone” “Oh Carol” og
“Few dollars more” ble unnfanget, spilt inn og etter hvert ble til udødelige slagere.

Medlemmene i Essence Of Smokie har alle hver for seg lange karrierer innlands så vel som utenlands og blir ofte benyttet i forskjellige arrangementer og produksjoner, både på tv, scene og i studiosammenheng.

Medlemmene i Essence Of Smokie:

Terje Lehn: Front figur og vokalist.
Bent Jensen: Gitar og kor.
Kent Adriansen: Gitar og kor.
Trine Renate Moen: Gitar og kor.
David K.Evans: Keyboard, gitar og kor.
Tony Forsythe: Bass og kor.
Håvard Sunde: Trommer.

Inngang forhåndsalg fra 29.juni  
I baren kr. 200,-
I døra kr. 250,-

Se Kroas arrangementer her!

 

 

Kilde: Facebook! Øre Villa Kro er annonsør.

Husk å tipse oss: