Øre Villa Kro er Moss’ fotballpub, hvor det vises kamper og hvor fotballfans samles rundt hjemmekamper på Melløs Stadion. Det er også et stort dartmiljø, de har quiz og karaoke m.m. Besøk deres Facebook-side for mer info.

Faste arrangementer:

Hver fredag er det karaoke på Øre Villa Kro. Mange ukjente sangfugler har meldt sin interesse og det vi bli spillt mye kul pausemusikk og ønsker. Velkommen til en hyggelig underholdende partykveld.

Arrangementer på Øre villa Kro fremover…

19. januar

Karaoke fra kl. 22.00

20. januar

Platesnurring med DJ.

24. januar

Pub kveld med Torgeir og Kjendisene

Torgeir og kjendisene holder en mini konsert for å feire spellemannsprisen de mottok i 2017!
Velkommen til en hyggelig Pub kveld, vi starter kl. 21.00.
Fri entre.

3. februar

Pub Floyd

”Pub Floyd” tar deg med på en reise i Pink Floyds musikalske verden på Øre Villa Kro. Som det fremgår av navnet er opplegget pakket ned til pub/klubb-format, men bandet legger også vekt på lyd og lys. Viktigst er likevel Pink Floyds stemningsfulle musikk. Hvem husker ikke “Shine on you crazy diamond” og “Brain damage”, for å nevne noen av perlene.

Konsertprogrammet inneholder mesteparten av klassikeralbumene ”The dark side of the moon” og «Wish you were here». I tillegg får du høre låter fra «The Wall» og diverse andre album opp gjennom Pink Floyds historie.

Dette prosjektet har virkelig funnet sin nisje i markedet. En konsert med denne musikken live på puben/klubben gir en intim og nær musikkopplevelse som er vanskelig å oppnå på store konserter.

”Pub Floyd” har klart kunststykket å minimere forbildene Pink Floyd’s musikk ned til et pubvennlig nivå og fremfører musikken med stor forståelse og innlevelse. Derfor er en Pub Floyd-aften noe du bør unne deg. Billetter selges i døra.  Cc. 200,-

 

24. februar

The Irish Vikings

The Irish Vikings er et hel frofft Irsk inspirert, folk rock band med meget høyt tempo. De er tilbake på Øre Villa 24 februar for å gjenta den flotte stemningen fra konserten de hadde i oktober. Billettsalg i døra. C.c 200,-
20 års aldersgrense.

 

Flere arrangementer vil bli lagt ut fortløpende, i mellomtiden, kan du se Kroas arrangementer her!

 

 

Kilde: Facebook! Øre Villa Kro er annonsør.

Husk å tipse oss: