Øre Villa Kro er Moss’ fotballpub, hvor det vises kamper og hvor fotballfans samles rundt hjemmekamper på Melløs Stadion. Det er også et stort dartmiljø, de har quiz og karaoke m.m. Besøk deres Facebook-side for mer info.

Faste arrangementer:

Hver fredag er det karaoke på Øre Villa Kro. Mange ukjente sangfugler har meldt sin interesse og det vi bli spillt mye kul pausemusikk og ønsker. Velkommen til en hyggelig underholdende partykveld.

Arrangementer på Øre villa Kro fremover…

24. mars

Claes Lindberg Covershow – kl. 21.00

Nå er det klart for årets første spilling på Øre Villa Kro i Moss. Vi har som vanlig ambisjoner om å velte kåken og smelle til med ett CLC PARTY DELUXE for å få alle gjester glade, hese og svette. Vi hilser alle våre gamle og nye bekjente velkomne – vi ses på Øre Villa den 24. mars folkens!!

Vi spiller fram till kl. 02.00. C.c. 200,-

31. mars

Påskemorro Med Torgeir og Kjendisene – kl. 22.00

Best of Show, med alle allsanglåter!
Billettsalg i døra.

 

7. april

Rune Rudberg – kl.22.30 – 01.30

Etter det store gjennombruddet med Ut mot havet i 1988 og nærmere 200000 solgte solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet ”Vinger over Europa” fortsatte suksessen. Det var først med det vanskelige tredjealbumet ”Lysene fra land” at pop-idol-perioden var over, og en normalisert hverdag var begynt. Rune skiftet da gear fullstendig og ble fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia.

Men Rune var ikke fornøyd med bare å spille i danseband. Han har alltid vært en stor fan av countrymusikk, og da Scandinavia ville holde på med sitt, sluttet Rune for å lage et countryalbum på norsk. Det ble albumet ”Tidevannsbølger”.

Rudberg er en fyr som ikke nødvendigvis repeterer seg selv, så da NRK ville ha med Rune i Melodi Grand Prix i 1996, svarte han jatakk, men nå med Scandinavia igjen. Deretter fulgte to samleplater ”Landeplager” med alle hans hits og ”Halfway to paradise” med leftovers og albumlåter.
Ny soloplate fulgte så: Mot nye eventyr” og Rune fikk en hit igjen. Denne gangen het den ”1001,1002,1003”.

I den senere tid har Rune virkelig gitt seg countryen i vold. Med platene ”Gone Country” og ”Runaway” og ”Strong Enough”har han opplevd å få god kritikk (!) og en mengde godord. Henning Eriksen har produsert alle disse platene – som har engelske tekster. Samme mann har også produsert de fleste sangene på ”Tro”, der Rune er tilbake med norske tekster. Det var tydelig at publikum ville ha dette . CD’en gikk til nr 1 på VG lista, og lå på denne lista i flere måneder i 2013. Den fikk gode kritikker og meldinger fra fansen om at dette var den beste cd’en til Rune noensinne. Året 2013 ble avsluttet med Spellemannsprisnominasjon for ”Tro” og ny samleCD – 40 første hits”.

November 2014 kom det live dvd/CD Live fra Sel. Det neste albumet «LEVD LIV» kom i juni 2015 og også dette gikk høyt på VG lista.
I 2016 ble Rune Rudberg invitert med på en produksjon av en rendyrket countryplate med coverlåter. Det ble ganske snart klart at dette skulle bli en Rune Rudberg plate og litt annerledes i stil enn de han gir ut med RUNE RUDBERG BAND. « Kindly keep it country» ble lansert i juni til gode kritikker og har også figurert på spillelistene til flere europeiske og australske country-radio-stasjoner.

I 2017 spiller RUNE RUDBERG BAND mer enn noensinne ,samtidig som de ble invitert til å være med i Melodi Grand Prix 2017 med sangen «Run Run Away». Nytt album ventes våren 2018.

Billetter selges i døra, kr. 300,-

 

Flere arrangementer vil bli lagt ut fortløpende, i mellomtiden, kan du se Kroas arrangementer her!

 

 

Kilde: Facebook! Øre Villa Kro er annonsør.

Husk å tipse oss: