Tivolikjeller’n i Moss har i mange år vært scenen som har huset mange rockeband. Her er det MYE livemusikk innen sjangeren rock!

Tivolikjeller’n ligger i kjelleren til det erverdige gamle Tivoli Kino, derav navnet Tivoli. I hoveddelen av huset holder Tivoli Sportsbar til og Tivolikjeller’n er en del av virksomheten.

Tivolikjeller’n er en hyggelig pub og konsertlokale med alle rettigheter, dart, biliard og fokus på god musikk!

 Konserter m.m. i tiden fremover

24. februar

Norsk Råkk – kl. 21:00

Norsk Råkk tilbake i Kjellern. Support: Høytrykk

Norsk Råkk er for et stort publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Bandet har i en årrekke turnért land og strand rundt med sin ska- og new wave-infiserte rock og punk, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer, verken på sceneutfoldelse, sjangerlefling eller vokalistrotering. Variasjon er da også et sentralt begrep på det nye albumet, og den kollektive tankegangen gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og konserter.

Per 2018 fremstår Norsk Råkk som et mer helstøpt band enn på lenge. De har signert med Big Day Records, fått seg en fast blåserrekke, og har nettopp gitt ut et nytt album: ”Helgardert” (2018) til gode anmeldelser. På ”Helgardert” går Norsk Råkk nye veier musikalsk sett, og skiva har fått sin helt unike identitet. Lydbildet deres er fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten. Forvent deg en tight og energisk opplevelse!

Hør Helgardert her

Spotify: https://goo.gl/ysvjti
Tidal: https://goo.gl/bSBkF4
Apple: https://goo.gl/cZ4Fg3
Vinyl: https://goo.gl/yz1yxa

CC: 150,-

21. april 

The Dogs – kl. 22:00

Nytt år, nytt album, ny turnè. The Dogs har aldri ligget på latsida, men jaggu ser 2018 ut til å bli deres mest aktive år noensinne. Med deres glimrende nye album «The Grief Manual» i bagasjen er det derfor en stor glede å kunne melde at de i år tar turen innom oss på Tivolikjeller’n.

Som frontmann Kristopher Schau sier det:
«Jeg vokste jo opp med at rocken var noe som tok toget fra Moss inn til Oslo. Cosmic Dropouts, Yum Yums, Cutbacks, alt det der. Det var jo det eneste det gikk i i en periode. Rockepolitisk mener jeg Moss må betegnes som Norges Jerusalem. Hellig grunn. Sånn sett er vel da dette som en pilgrimsferd å regne? Se på barneskolen til Morten Henriksen. Legge ned en kvast utafor det første øvingslokalet til Cosmic osv. Avslutte med konsert på Tivolikjeller’n for å vise at vi tok til oss noen av bakteriene de la igjen i Oslo for noen tiår sida. Og selvsagt prøve å rive lokalet i fillebiter. Blir ikke en bedre lørdagskveld for meg enn det.»

Hold av datoen 21. april! Det er ikke hver dag vi får Norges MINST kjedelige band på besøk!

Billetter kr. 250,- hos TicketCo

 

Kilde: Facebook!

Husk å tipse oss: