Eftablues høsten 2017

Fra og med den 9. september vil det bli Eftablues på Tivoli Sportsbar hver 14ende frem til 3. juledag. Høstsesongen 2017 er proppfull med masse bra band. Velkommen både medlemmer og ikke medlemmer.

 

2. desember

Rivertown Ramblers

Rivertown Ramblers består av erfarne musikere fra Oslo- og Drammensområdet.
Sjangermessig er RR’s musikk basert på et blues-fundament med crossover til soul, funk, jazz og rock.

Repertoaret består av en blanding av eget låtmateriale (av Tor Arne Gjelsnes) og cover-låter som blir presentert med masse energi og entusiasme.

Medlemmene er både yrkes- og fritidsmusikere med bakgrunn fra mange ulike band og artistsamarbeid, blant andre:
Vidar Busk, Knut Nordhagen, JB and The Delta Jukes, Bent Patey og Blues in a Cop.

Rivertown Ramblers har opptrådt en rekke ganger på Buckleys, Buddy Scene og hos mange av Østlandets bluesklubber – blant annet Oslo, Skedsmo, Asker, Elvebyen, Røyken, Kongsberg og Hagan.

CC kr. 200,- // 150,- (for medlemmer)

27. desember

Romjulsblues med Remme Brothers

Med to cd-utgivelser og masse live-spilling på samvittigheten har Remme Brothers Band utviklet seg til et band med en tydelig identitet. Der mange velger å rendyrke en stilart, har Remme Brothers Band valgt en litt bredere tilnærming. Musikken er kraftig inspirert av amerikanske band som The Allman Brothers Band, The Band og Lynyrd Skynyrd, men også britiske band som The Rolling Stones, Free og The Who. Det beste fra to verdener smeltes sammen i et kraftfullt og røft lydbilde. Det er altså bluesinspirert rock med solide røtter i 70-tallet som er hovedingrediensen i Remme Brothers Bands låtmateriale, men de får også inspirasjon fra rock, blues, country og soul fra andre tiår, og dette gjenspeiles i musikken.

På en kveld med Remme Brothers Band kan man forvente å høre både korte, strengt arrangerte låter, men også lengre låter med improviserte orgel-, piano-, munnspill- og gitarsoli. Voksne karer, ja vel, men Remme Brothers Band gir alltid jernet og jobber knallhardt for å dra hver eneste publikummer inn i sin musikkverden, og de håper å etterlate inntrykk som sitter igjen lenge etter at konserten er over.

Remme Brothers Band er:

Hans Cato Kristiansen – vokal, trommer
Aksel Tharaldsen – munnspill, vokal
Øivind Kristensen – bass, vokal
Lasse Hafreager – orgel, piano, vokal
Øystein Remme – gitar, vokal
Henning Remme – gitar, vokal

CC kr. 250,- //250,- (for medlemmer)

 

Kilde: Vi ble tipset av arrangøren!

Cover Charge (betales i døra)

Pris : kr 175,- // Medlemmer kr. 150,-