Eftablues høsten 2017

Vi gleder oss til høstsesongen 2017 med masse bra band. Velkommen både medlemmer og ikke medlemmer. Fra og med den 9. september vil det bli arrangement hver 14ende frem til 3. juledag.

23. september 

Ronny Aagren & His Blues Combo

Det kan ventes en heftig intimkonsert med Ronny Aagren & His Blues Gumbo på lørdag den 23. september kl. 15.00. Det kommer til å bli en liten reise i forskjellige blues genre med feeling og trøkk. I likhet med matretten Gumbo, er dette bandet en sammensetning av elementer etter egen smak og gane. Med et hint av Mississippi Delta, New Orleans, Texas og Lillestrøm for å få den rette Gumbo- smaken.

Ronny Aagren begynte sin musikk karriere tidlig på 80-tallet, og har turnert i inn- og utland i forskjellige band i snart 30 år. Han har spilt med band og artister som Larsens Last Chance, The Harmophones, Get Rhythm, Billy C. Farlow, Little Andrew og Solid Comfort. Han er også med på flere plateutgivelser som bla. All That Blues From Norway, SOLID COMFORT – Live og Little Andrew – Loadstone (nominert til årets beste bluesplate på Spellemannsprisen 2010).

Inspirert av de tidlige Deltablues-artistene, samt BB King, Howlin’ Wolf, The Fabulous Thunderbirds, Ry Cooder og mange fler, har han med årene skapt et eget distinkt uttrykk når det gjelder sitt gitar- og slideguitarspill. Som låtskriver og komponist står han også bak det meste av bandets låter. Det har lenge vært spekulert i når Ronny kom til å starte sitt eget band, som nå har blitt et faktum. Han er nå i gang med å turnere under navnet Ronny Aagren & His Blues Gumbo.

Bandet består av:

  • Ronny Aagren: vokal og gitarer
  • Alexander André Johnsen: piano og orgel
  • Roar Paulsberg: bass
  • Ole-Christian Rydland: trommer

7. oktober

The BigBlue @Moss Bluesklubb

The BigBlue består av Trond Ihlen (vokal, gitar, munnspill) Alex Johnsen (keys) Per Johannesen (bass) og Ingar Johannesen (trommer)

Mer info kommer….

21. oktober

En annerledes blues EFTA – HØST

4. november

Morsa Blueslag

18. november

Fender Benders

2. desember

Rivertown Ramblers

27. desember

Remme Brothers

 

 

Kilde: Vi ble tipset av arrangøren!

Cover Charge (betales i døra)

Pris : kr 200,- // Medlemmer kr. 150,-