Annenhver lørdag er det blueskonmserter med ulike bluesband i regi av Moss Bluesklubb. Eftabluesen har holdt det gående i Moss i en årrekke og hadde tidligere Eftablues-konsertene på Lucky Luke Saloon i gågata. Da dette ble lagt ned i 2017, trengte Bluesklubben en ny arena for Eftabluesen, dette falt på Tivoli Sportsbar.

Eftablues våren 2018

24. februar

Eftablues med Greasy Gravy

Når Greasy Gravy kommer på besøk kan publikum forvente seg klassisk soulmusikk, nærmere bestemt musikk fra storhetstiden på 60- og 70-tallet. Begreper som Memphis Soul, Stax, Motown, Atlantic og artister som Bobby «Blue» Bland, Otis Redding og Eddie Floyd vil få de fleste musikkinteresserte til å nikke anerkjennende.

Bandet ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet som et rent bluesband. Siden da har bandet gått mer i retning av soul-musikk, men noe sjelfull blues er selvfølgelig fortsatt blandet inn i bandets repertoar. Bandet ga i 2007 ut en svært kritikerrost CD på Grappa/Blue Mood.

Greasy Gravy består av en gjeng musikere fra Østlandsområdet som er kjent fra mange bandkonstellasjoner de siste årene og er vel bevandret i det norske bluesmiljøet. Bandet frontes av sangeren Tom Erik Holmlund fra Hamar. Holmlunds stemme ble først kjent for folk utenfor Mjøsområdet i miljøet rund klubben Muddy Waters i Oslo og gjennom Greasy Gravy. Gitarist i bandet er Espen Liland fra Tønsberg, som har en lang merittliste innen flere stilarter. I tillegg til å være fast med Linda Kvam Band blir han gjerne headhuntet når utenlandske soul/blues-sangere trenger en gitarist ved Norgesbesøk. Bandets to blåsere er Kasper Værnes (tenorsax) og Tom Erik Antonsen (trompet). Bassist i bandet er veteranen Rune Endal, som mange vil forbinde med Vazelina Bilopphøggers eller Vidar Busk. Vidar Busks faste trommeslager – Alexander Pettersen – er i tillegg til å være trommis i Greasy Gravy også trommeslager for Billy T Band, Joakim Tinderholt, Jørn Hoel. Han en mye brukt freelancemusiker for norske og internasjonale artister.


CC kr 250,- // kr. 200,- for medlemmer av Bluesklubben

10. mars

Eftablues med Ladies & Gentlemen

Ladies & Gentlemen er ett band som hyller den legendariske konsertfilmen tatt opp over fire kvelder i Texas 1972 under ‘Exile on Main Street’ turneen.

CC kr. 200,- // kr. 150,- for medlemmer av Bluesklubben

 

 

Kilde: Vi blir tipset av arrangøren!

Cover Charge (betales i døra)