Annenhver lørdag er det blueskonmserter med ulike bluesband i regi av Moss Bluesklubb. Eftabluesen har holdt det gående i Moss i en årrekke og hadde tidligere Eftablues-konsertene på Lucky Luke Saloon i gågata. Da dette ble lagt ned i 2017, trengte Bluesklubben en ny arena for Eftabluesen, dette falt på Tivoli Sportsbar.

Eftablues våren 2018

.

27. januar

Eftablues / intimkonsert med Mojo R & B

På trommer, Håvard Sunde. Bor i Moss. Har spilt ulike stilarter gjennom 35 år. Jazz, storband, pop, rock, blues og spilt for kor er noe av det musikalske han har holdt på med. Var tidligere med i bandet til Magnus Berg og de hadde omfattende turnevirksomhet.

Roy Pettersen fra Spydeberg på bass har bl.a. spilt i Balla Bluesband og Mojo, Var også tidligere med i bandet til Magnus Berg,

På tangenter, Tore Bjørn Håkonsen fra Spydeberg. Har bl.a. spilt i Balla Bluesband, Mojo og spiller også i Ødemark.

Bjørn Tore Larsen fra Askim på munnspill. Har bl.a. spilt i Balla Bluesband, Mojo og i bandet til Magnus Berg.

På gitar og vokal: Remi Jørgensen. Bor i Mysen. Spilt i bl.a. Cold Shot Band, Fedre på flukt, og The Dixie Rednecks.

CC kr. 200,- // kr. 150,- for medlemmer av Bluesklubben

.

10. februar

Eftablues med Knut Reiersrud Band

I snart 40 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer og bergtatt publikum verden rundt.

Hans lek med strengeinstrumenter – både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Knut. President Tabu Mbeki tilbød Reiersrud sørafrikansk pass om han spilte et ekstranummer under samme konsert.

Knut har gitt ut en serie plater – både soloalbum og album med diverse konstellasjoner opp gjennom årene. Han har mottatt Spellemannprisen for 3 av dem (vært nominert hele 11 ganger), i tillegg har han også mottatt en Dansk Grammy pris. Han har spilt med storheter som Stevie Ray Vaughn, Mighty Sam McClain og David Lindley for å nevne noen.

Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, jazz og soul, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. I tilegg til alle sine egne album, har Knut medvirket på over 300 plateutgivelser og vært på utallige turnéer på alle verdens kontinenter.

Knut har rukket å bli 56 år og kan trygt kalles en levende legende. Bluesen sitter i ryggraden etter læretid i Chicago og New York med musikere som Dr. John og Buddy Guy.

Knut Reiersrud er sammen med sitt band alltid innstilt på å levere varene 100 prosent. Han har med seg et superlag av unge musikere med fartstid fra Elephant 9, Big Bang, Bjørn Eidsvåg, Vidar Busk, Jarle Bernhoft og Susanne Sundfør – for å nevne noen.

Vi tror dette blir et av vårens høydepunkt på Tivoli i regi av Moss bluesklubb.

Knut Reiersrud Band består av:

  • Knut Reiersrud, gitarer og vokal
  • David Wallumrød, tangenter og vokal
  • Bjørn Holm, gitar og vokal
  • Andreas Bye, trommer
  • Nikolai Hængsle Eilertsen, bass og vokalCC kr  400,- // kr. 350 for medlemmer av Bluesklubben

 

24. februar

Eftablues med Greasy Gravy

Når Greasy Gravy kommer på besøk kan publikum forvente seg klassisk soulmusikk, nærmere bestemt musikk fra storhetstiden på 60- og 70-tallet. Begreper som Memphis Soul, Stax, Motown, Atlantic og artister som Bobby «Blue» Bland, Otis Redding og Eddie Floyd vil få de fleste musikkinteresserte til å nikke anerkjennende.

Bandet ble etablert på begynnelsen av 2000-tallet som et rent bluesband. Siden da har bandet gått mer i retning av soul-musikk, men noe sjelfull blues er selvfølgelig fortsatt blandet inn i bandets repertoar. Bandet ga i 2007 ut en svært kritikerrost CD på Grappa/Blue Mood.

Greasy Gravy består av en gjeng musikere fra Østlandsområdet som er kjent fra mange bandkonstellasjoner de siste årene og er vel bevandret i det norske bluesmiljøet. Bandet frontes av sangeren Tom Erik Holmlund fra Hamar. Holmlunds stemme ble først kjent for folk utenfor Mjøsområdet i miljøet rund klubben Muddy Waters i Oslo og gjennom Greasy Gravy. Gitarist i bandet er Espen Liland fra Tønsberg, som har en lang merittliste innen flere stilarter. I tillegg til å være fast med Linda Kvam Band blir han gjerne headhuntet når utenlandske soul/blues-sangere trenger en gitarist ved Norgesbesøk. Bandets to blåsere er Kasper Værnes (tenorsax) og Tom Erik Antonsen (trompet). Bassist i bandet er veteranen Rune Endal, som mange vil forbinde med Vazelina Bilopphøggers eller Vidar Busk. Vidar Busks faste trommeslager – Alexander Pettersen – er i tillegg til å være trommis i Greasy Gravy også trommeslager for Billy T Band, Joakim Tinderholt, Jørn Hoel. Han en mye brukt freelancemusiker for norske og internasjonale artister.


CC kr 250,- // kr. 200,- for medlemmer av Bluesklubben

10. mars

Eftablues med Ladies & Gentlemen

Ladies & Gentlemen er ett band som hyller den legendariske konsertfilmen tatt opp over fire kvelder i Texas 1972 under ‘Exile on Main Street’ turneen.

CC kr. 200,- // kr. 150,- for medlemmer av Bluesklubben

 

 

Kilde: Vi blir tipset av arrangøren!

Cover Charge (betales i døra)