Arena er et samlingssted for kirke- og kulturaktiviteter i Moss. Her finner du kafé, byens stille rom og tidebønner i Mariakapellet, tårnrom med musikk og litteratur, bruktbøker til salgs, konserter, babysang, ungdomsaktiviteter, internasjonal vennskapsklubb, hyggetreff, kirkekontor m.m.

Aktiviteter og arrangementer:

28. februar

Knut Reiersrud & Iver Kleive. Les mer…

Med utgangspunkt i norske folketoner og salmer har Kleive og Reiersrud lagt en ny dimensjon til tradisjonell kirkemusikk.

Billetter: TicketCo

3. mars

Konsert: Ingebjørg Bratland. Les mer…

Ingebjørg Bratland er godt forankret blant nye og tradisjonelle musikkforbrukere. 25 millioner streams av hennes katalog samt 40.000 solgte cd’er av Månesinn er klar tale! 70 utsolgte konserter på siste turné taler vel og for seg selv.

Billetter: TicketCo

9. mars 

Konsert: Arild Andersen Trio – The Rose Window. Les mer…

Arild Andersen var vel nærmest selvsagt til å bli valgt til konsertserien «European Jazz Legends». Femten utvalgte europeiske musikere skulle spille hver sin konsert som seinere ville bli gitt ut på plate.

Arild Andersen – bass
Helge Lien – flygel
Gard Nilssen – trommer

Billetter: TicketCo

18. mars

Konsert: Det Norske Solistkor – The Psalms Experience. Les mer…

Med andre verdensledende kammerkor ble Solistkoret i 2017 invitert til å delta på ‘The Psalms Experience’.
Prosjektet hadde premiere i Nederland høsten 2017, og var innom Lincoln Center i New York i november. I mars får Moss en unik sjanse til å oppleve et utdrag av dette prosjektet, som også presenteres i Oslo og Brüssel denne våren.

Billetter: TicketCo

Kilder: Facebook!

Husk å tipse oss: