Biblioteket er ikke det kjedelige og stille stedet for nerder og bokormer som mange kanskje tror. De har faktisk ganske mye aktiviteter og arrangement for både store og små. Og for at du ikke skal gå glipp av noe av det, så har vi satt opp en oversikt over deres aktiviteter i denne artikkelen.

 

 

Faste aktiviteter

.

Onsdager

Språkkafe

Hver onsdag 17. januar–27. juni

Språkkafe er for alle som ønsker å tilegne seg bedre norskkunnskaper og samtidig få kunnskap om norsk kultur og samfunnsliv. De er et samarbeid mellom Moss bibliotek og Moss Frivilligsentral. Hver onsdag kl. 13.00 – 14.30. Ingen påmelding og tilbudet er gratis.

 For mer informasjon, ta kontakt med:

.

Torsdager

Advokatvakt

I samarbeid med Den Norske Advokatforening i Moss tilbyr vi gratis juridisk veiledning på torsdager fra kl. 16.30.

 

Fredager

Personalets Bokkafè

Moss bibliotek har ingen kaffebar, men vi har til gjengjeld personalets bokkafé! Her serveres rykende ferske lesetips, kaffe, te og hjemmebakte kaker. Dette foregår omtrent 2 ganger i måneden, fredag klokka 11.30. Alle er hjertelig velkomne. Vi er mange fra personalet som deltar, og vi forsøker å ha et bredt utvalg av bøker vi anbefaler, både faktabøker, romaner, noveller og dikt. Hensikten er å spre leseglede og komme med gode lesetips. I år har vi også flere spennende eksterne foredragsholdere. Velkommen til en hyggelig og inspirerende litteraturstund i biblioteket!

Datoer 1. halvår 2018:

26. januar 
09. februar 
02. og 23. mars
06. og 20. april 
04. og 25. mai

Programmet våren 2018

biblioteket_vaarprogram2018

 

 

Følg med for oppdateringer og videre program.

 

Kilde: Facebook og Moss bibliotek.

Husk å tipse oss: