Nå bygges Parkteatret og Samfunnshuset om til et moderne kulturhus. Sammen med Skarmyra Kulturkafé vil dette bli MOSS KULTURHUS. Vi vil være byens fremste kulturleverandør, vi skal være et lokomotiv i kulturlivet og et senter for de store begivenhetene.

Kulturaktiviteter

14. MAI

Bach med Bugge // Moss Kirke – kl. 19.30 – 21.30

Det Norske Kammerorkester med kunstnerisk leder Terje Tønnesen i spissen, tar med seg Bugge Wesseltoft til Moss kirke for å framføre Arnold Schönbergs Verklärte Nacht og Johann Sebastian Bachs Goldbergvariasjoner for oss!

Les mer og kjøp billetter… 

2. JUNI

Musikkfest Moss 2018 – kl. 12.00 – 23.00

Musikkfest Moss skal presentere ulike former for musikk, med tanke om å ha en dag full av musikk for musikkens del. Arrangementet er gratis og artistene opptrer gratis.

Musikkfest Moss er inspirert av Musikkfest Oslo. Musikkfest Oslo het tidligere Musikkens Dag og har sitt opphav i det franske arrangementet Fête de la Musique. Verdens største internasjonale musikkfestival ble unnfanget under Jack Lang i 1982, daværende kulturminister i Frankrike. Arrangementet kom til Norge etter initiativ fra Oslo kommune i 1992.

Les mer og kjøp billetter…

16. JUNI

Platemessen i Moss 2018 – kl. 11.00 – 16.00

Det er 3 året vi arrangerer platemesse og det blir i år som tidligere i kulturcaféen på Skarmyra allaktivitetshus. Det åpnes for salg og bytte av vinylplater, cd, musikktidsskrifter osv. Utvalget av plater og cd’er vil være stort og med et mangfold av artister og sjangere.

Velkommen til en analog ettermiddag på Skarmyra. 

Adresse: Skolegata 2, 1532 Moss

Kilde: Facebook

Husk å tipse oss: