Skarre Øl og Mat er en Gastro Pub og menyene står i forhold til det, samtidig som at menyen også er sesongbasert. Dvs. at de i stor grad serverer mat som er i sesong de ulike årstidene. Dette er optimalt i forhold til råvaretilgangen. Og Skarre er nøye på råvarekvaliteten.
Les artikkel om Skarre, og folkene bak, her!

Skarre Øl og Mat ønsker å dele av sin lidenskap for øl og mat, de edle dråper lages på stedet og maten er laget med lidenskap for faget. Gjennom året arrangerer Skarre ulike temaer rundt maten, menyene og årstidene. Under finnes en ovesikt over disse og datoene det skjer. Klikk deg inn og vis om du skal delta eller ei.

Annenhver tirsdag har også Nerdeportalen tilholdssted for sin Brettspill-kvelder hos Skarre. Følg datoene her:

 10. juli

Brettspillkveld – kl. 17-22.00

Vi samles nok en gang for å slappe av og kose oss med diverse brettspill på Skarre Øl og Mat. Har du et spill du vil lære bort til andre, eller ønsker å vite mer om brettspill generelt, er dette plassen for deg. Vi tar med oss noen spill sjæl, men har du noe du ønsker å spille så ta det gjerne med. Skarre disker også opp en helt egen nerdemeny for de som deltar på brettspillkveldene. Menyen gjelder kun når det arrangeres brettspillkvelder. Håper vi sees til en avslappet kveld på Skarre! Og inviter gjerne en venn eller to.

NB! Vi gjør oppmerksom på at arrangementet starter klokken 17, men at man kan dukke opp når som helst mellom 17-22.

19. juli

Fleksnes maraton på Skarre

Fleksnes maraton i bakgården på Skarre. Vi lar klassiske fleksnes episoder rulle hele kvelden fram til kl.23, det blir en egen Marve rett denne dagen sose kjøtt med nypoteter 149,-. Kom og få deg en god latter på Skarre.

28. juli

Cocktail party

Vi kliner til med summer cocktail party på Skarre. Nå skal den nye slush maskinen til pers med nydelige drinker. DJ Loys Doy kommer å snurrer plater utover ettermiddagen og kvelden. Vi kjører ferske reker og tilbehør til 199,-. Så hiv deg med på sommerfest ut i de sene nattestimer.

Kilde: Facebook!

Husk å tipse oss: