Skarre Øl og Mat er en Gastro Pub og menyene står i forhold til det, samtidig som at menyen også er sesongbasert. Dvs. at de i stor grad serverer mat som er i sesong de ulike årstidene. Dette er optimalt i forhold til råvaretilgangen. Og Skarre er nøye på råvarekvaliteten.
Les artikkel om Skarre, og folkene bak, her!

Skarre Øl og Mat ønsker å dele av sin lidenskap for øl og mat, de edle dråper lages på stedet og maten er laget med lidenskap for faget. Gjennom året arrangerer Skarre ulike temaer rundt maten, menyene og årstidene. Under finnes en ovesikt over disse og datoene det skjer. Klikk deg inn og vis om du skal delta eller ei.

Annenhver tirsdag har også Nerdeportalen tilholdssted for sin Brettspill-kvelder hos Skarre. Følg datoene her:

29. mai

Brettspillkveld – kl. 17-22.00

Vi samles nok en gang for å slappe av og kose oss med diverse brettspill på Skarre Øl og Mat. Har du et spill du vil lære bort til andre, eller ønsker å vite mer om brettspill generelt, er dette plassen for deg. Vi tar med oss noen spill sjæl, men har du noe du ønsker å spille så ta det gjerne med. Skarre disker også opp en helt egen nerdemeny for de som deltar på brettspillkveldene. Menyen gjelder kun når det arrangeres brettspillkvelder. Håper vi sees til en avslappet kveld på Skarre! Og inviter gjerne en venn eller to.

NB! Vi gjør oppmerksom på at arrangementet starter klokken 17, men at man kan dukke opp når som helst mellom 17-22.

9. juni

Baby Back Ribbs Fest

Denne kvelden får vi besøk av vår kjære Skarre-venn Andre Johansen som er en selvlært mester på å grille ‘Baby Back Ribbs’, vi får å besøk av et bryggeri som vil stå i bakgården å fortelle om sine nydelige brygg. Bare å glede seg til en magisk kveld i bakgården på Skarre.

Definisjon på ‘baby back ribs’ er at de er kuttet fra området hvor ribben møter ryggraden, etter at ytrefilèten er fjernet. Denne øvre delen av ribben kalles ‘baby back ribs’, og betyr ikke at de kommer fra en grisunge! De kalles bare ‘baby, fordi de er kortere i forhold til de større ‘spareribs’.

Kilde: Facebook!

Husk å tipse oss: