Hver sommer fylles scenen hos LOSEN i Larkollen opp med kjente og kjære artister. Her er oversikt over artistene for sommeren 2017. Fort deg å booke din billett, det kan bli tomt før du vet ordet av det. Det er link på hvert artistnavn til Facebook-arrangementet, hvor du også kan bestille billetter til den artisten. Har du ikke Facebook, kan du benytte link direkte til LOSENs nettside og billettsalg hos TicketMaster.

Kommer du utenbys fra eller reiser langt, finnes det et flott hotell på den andre siden av gaten for LOSEN, nemlig Støtvig Hotell, med sin maritime og New England stil.

Sommerprogrammet 2017

1. juli

Tre Små Kinesere

5. juli

Utsolgt –  Ingrid Bjørnov – Utsolgt

7. juli

Knut Anders Sørum

13. juli

CC Cowboys

15. juli 

  Melissa Horn 

19. juli

Angelina Jordan

26. juli

DeLillos – Strandkonsert

29. juli

Jan Eggum

2. august

Lillebjørn Nilsen

5. august

To Rustne Herrer

9. august

Sigvart Dagsland

12. august

Abba the Journey

Litt om LOSEN i Larkollen

LOSEN er et serverings- og møte sted for fastboende, ferierende og tilreisende i Larkollen. Med sin lokale tilhørighet vil vertskapet videreføre gamle Larkollen tradisjoner ved å skape et spennende og trivelig serveringssted, som skal betjene et blandet publikum fra tidlig morgen til sen ettermiddag og kveld gjennom hele året.

Med et moderne utvalg av tidsriktige kaffe-drikker, og andre leskende drikker, vil tilbudet være komplett. Ut over ettermiddag og kveldstid, samt i helgene vil LOSEN være både serverings, bespisnings og møtested for sine gjester.

Med sin unike beliggenhet i Larkollen sentrum, og med en fantastisk nærhet til Larkollsundet og fyret, vil LOSEN med sin utendørsservering på godværsdager og sommeren spesielt, være en idyllisk opplevelse for mange. Med de mulighetene som finnes for forlengelse av utendørssesongen, vil grunnlaget for en sund, økonomisk og forsvarlig drift være til stedet.

Kilde: Facebook og netside. Losen er annonsør.

Kjøp billetter:

Tekst, eller ikke tekst.