Stand-up Moss har på kort tid blitt en av Norges mest anerkjente stand-up klubber. Vi byr på en miks av kjente, ukjente, lokale og nasjonale komikere.

Stand-up Moss er også en arena for uetablerte, lokale personer som ønsker å prøve seg på stand-up, og som sammen med andre ønsker å skrive, lære og bli kjent med andre som går med en liten komiker i magen. Les mer om klubben her: Om Stand-Up Moss

 

Klubbkvelder

1. mars

Klubbkveld – kl. 20-22.30

En ny gjeng med fantastiske komikere er klare for å underholde på Tivoli Sportsbar. Torsdag 1. mars kan du glede deg til å oppleve disse live og i fri utfoldelse:

Headliner: Jan Tore Kristoffersen – Jan Tore var som tolvåring nominert til Amanda for Beste mannlige skuespiller i 1999. Han er en talentfull barneskuespiller som fant veien til stand-up-scenen ti år senere, hvor han så absolutt hører hjemme.
Han vant prisen for Beste Nykommer under Den Store Norske Humorfestival i Stavanger 2010. I Bergen står han jevnlig på klubbkvelder på Ricks i regi av Standup Bergen, og han er ofte å finne på Latter i Oslo. Dag Sørås har brukt ham som fast oppvarmer for showet sitt «Ekkokammer» på de fleste scener rundt om i landet. Ærlig og tragikomisk står han på scenen med en unik humor som man ikke skulle trodd at folk lo av. Det gjør de derimot! Absurd og grenseløs legger han ut om sitt liv på bunnen. Misantropisk og herlig spinner han sammen virkelighet med sine rare tanker og resultatet er galskap på sitt gøyeste!

Yngve Skomsvoll – Yngve skriver manus og vitser for Brille, Nytt på nytt, Ukens vinner og Mandagsklubben. Men nå er han ute og tester ut nytt stoff til sitt eget standup-show!

Magne Køste – Magne får deg til å le av det du ikke visste var morsomt. Med sin rolige og tilbakelente stil samt kjappe observasjoner er du garantert latter fra start til slutt. Har vært på pallen samtlige år «Trondheims morsomste» har gått av stabelen og vant nylig for tredje gang.

Aleksander Bastiansen – Aleksander er 24 år gammel fra Drammen. Skuespillerstudent og holdt på med stand-up i tre år. Han trener også MMA og klatring, som ikke har noe med saken å gjøre. Men det viser at han er en allsidig rakker!

Konferansier: Joachim Skage – Joachim er en av standupens ildsjeler. Han debuterte i 2005 og er nå på tur med sitt første soloshow ”Rasister er også mennesker”. I tillegg driver han Norges største og eldste standupklubb, Reis Deg Komikerklubb. Kom og opplev en lidenskapelig, sulten og morsom komiker.

Showstart 20:00
Inngang: 120,- kroner

Endringer av annonserte komikere kan skje, dette vil i tilfellet bli informert om på vår Facebook-side.

Kilde: Facebook!

Kjøp billetter her:

Pris : 120,-