Stand-up Moss har på kort tid blitt en av Norges mest anerkjente stand-up klubber. Vi byr på en miks av kjente, ukjente, lokale og nasjonale komikere.

Stand-up Moss er også en arena for uetablerte, lokale personer som ønsker å prøve seg på stand-up, og som sammen med andre ønsker å skrive, lære og bli kjent med andre som går med en liten komiker i magen. Les mer om klubben her: Om Stand-Up Moss

 

Klubbkvelder

23. november

Torsdag 23. november tar Stand-up Moss igjen på seg oppgaven med å få deg til å le og hygge deg. Som vanlig skjer det på Tivoli Sportsbar. Denne gangen med komikere fra Bergen, Stavanger, Sarpsborg, Oslo og Moss. En herlig miks som garantert gir deg valuta for pengene!

Headliner:
Christoffer Schjelderup. Christoffer har du kanskje sett på Latter Live eller Brille eller kanskje som statist i «Syv Søstre», hvis ikke er det på tide at du ser han, og det er aller best å se det live. Vant komikernes egen pris, Stå Opp-prisen» i 2013 og har drevet Standup Bergen siden 2005. Til neste år er han klar med sitt første soloshow, men før det så gleder han seg vanvittig til å stå i Moss, en klubb det ifølge ryktene alltid er gøy å stå på! Få med deg en av Bergens store sønner, og le av galskapen til av dine nye favoritter!

Konferansier:
Adam T. Tumidajewicz – Adam T. er en finurlig komiker som kan få deg til å le uten at du helt vet hvorfor. Denne relativt unge herren har en avslappet og leken personlighet som inviterer deg til å le så vel som å tenke. Dette er intelligent humor med kort tid mellom latteren! Adam Thomas Tumidajewicz er født i Norge av polske foreldre. Siden han debuterte med stand up i Bergen i 2008 har han gjort over 200 opptredener Norge rundt, på klubber og festivaler. Han har også opptrådt i Danmark, Sverige og Storbritannia.
Han har både ordforråd og mastergrad, og han er ikke redd for å bruke de! Denne
komikeren kombinerer sitt talent for ironi og satire med en evne til å inkludere og overraske
publikum.

Kjetil Melkevik – Kjetil er en standupkomiker i Bergen (men født og oppvokst i Stavanger). Han er 29 år og har holdt på med standup i drøye to år. I løpet av denne relativt korte fartstiden har han stått på mange av Norges standupscener. Han har stått flere ganger på Ricks i Bergen, enda mer på Lille Ole Bull i Bergen, og utenom Bergen har Kjetil stått flere ganger i Oslo, i Stavanger og i Trondheim.

Christoffer Jensen – Christoffer er fra Sandbakken i Sarpsborg! Etter å ha debutert på scenen på Glenghuset for et drøyt år siden, er Christoffer nå klar for å prøve seg utenfor de trygge bygrensene. Sånn er det i denne bransjen, man må klore seg opp og frem. Og noen kommer raskere opp i høyden enn andre, Christoffer er en av dem.

Leif Strømme – Moss’ store sønn er endelig tilbake på scenen på Tivoli Sportsbar. I kveld bruker han sin lune personlighet, herlige sjarm og vinnende vesen til å fremstå som en humoristisk gavepakke til publikum. Ta vel imot!

Endringer i line-up kan skje, dette vil i tilfellet bli informert om på facebook.com/standupmoss

 

 

Kilde: Facebook!

Kjøp billetter her:

Pris : 120,-