Velkommen til romantisk aften på kafeen på Røed Gård.
Fra 17.30 serveres romantisk middag. Showstart kl. 19.30 » – Kjærlighet og sjokolade»

Pris helaften 395,- (reserver plass – kontakt Anja i kafeen)

  • bare middag: 195,-
  • bare show: 250,-

Sjokolademisjonær Anne Kristin Bakke og trubadur Harald Hougaard skaper ”søt musikk”, og kafeen lager et kjærlighetsmåltid.

Det blir en reise i sanger om kjærligheten og historier om sjokoladens rolle fra den spede forelskelse, til den lidenskapelige….

Sjokolade er en yndet kjærlighetsgave. Et historisk tilbakeblikk bringer oss til den tiden da sjokolade ble servert med forventninger om “erotiske effekt. -Er sjokoladens magiske virkninger kun overtro, eller kan vi vente større opplevelser. Dette får du svar på under forestillingen «Kjærlighet og sjokolade».
Det blir introduksjon til sjokoladesmakekunsten, og nytelse av Dragelades spesialdesignede konfekter.

Showet innledes med Paul McCartneys ”My Valentine”. George Harrison synger om forelskelse, Leonard Cohen bidrar med sanger om lidenskap, og Bob Dylan – et universelt perspektiv på kjærligheten. Det blir skandinaviske viser, og til og med Haralds egne kjærlighetslåter. – Konfektnytelsen avstemmes til musikken!

Denne kvelden er for alle!  – De som lengter etter kjærligheten, de som har en å dele den med, eller de som rett og slett elsker sjokolade.

Røed Café
Kafeen på Røed dekorerer lokalet med romantisk lys og blomster, spesiallaget for kvelden. Det legges vekt på fine fargetoner: rød for kjærlighet, grønt for håp, og hvit for renhet. Det dekkes på til en helt unik «kjærlighetsbuffeet» med spennende smaker, både kalde og varme retter. Det blir varierte smaker med kylling, fisk og vegetar. Gjestene ønskes velkommen med en velkomstdrink.

Et eget bord blir satt av for søkende single – kanskje er dette den kvelden da søt musikk oppstår…

Harald er utdannet gitarmaker og harsittgitarverkstedet på Røed på Jeløy. Der lager han alt tenkelig av strengeinstrumenter – alt fra 1700 talls lutt til elektrisk klippfiskgitar (til Frode Alnæs). ”Den svenske lutan”, som vist på bildet, har romantisk klang og passer til kjærlighetsaften sammen andre utvalgte strengeinstrumenter. Harald har spilt og underholdt i over 30 år .

Anne Kristin er sjokoladeentusiast og konfektmaker og har sjokoladekjøkkenet på Røed på Jeløy. Hun har ambisjon om å hjelpe folk til å få mer ut av sjokoladespisingen sin,og har undervist i ”Sanselig Sjokoladesmakekunst” (likner vinsmaking). Hun er utdannet naturterapeut og pedagog. Anne Kristins konfekter kalles ”DRAGELADE”, og hennes ambisjon er å lage konfekter så smaksrike at hver bit blir en ”fest i munnen”. Hun designer konfekter som passer til årstidene,og sender ut til sine Konfektabonnenter. Nå har hun designet kjærlighetssjokolader til Valentinsdag.

Husk å tipse oss: