Første del av Roots Rock ble arrangert på Verket Scene våren 2017 med mange danseglade og lystige, «unge voksne» som ga uttrykk for at de savnet samlinger hvor de kan treffe ungdomsvenner, gamle skolekamerater og få seg en god mimreprat og en svingom til velkjente musikkperler. Med røtter i musikk fra 60- og 70-tallet inviteres det derfor påny til danse- og mimrefest. Evigunge Tombstones byr på variert pop og rock fra de glade 60-åra med gjenhør av Shadows, Beatles, Stones m.fl. Mens Peter & The Penguins varter opp med glad-pop med tydelige røtter i stilen av Mersey Beat fra Liverpool. Som supportband stiller det nygamle bandet Old Spice for å åpne kvelden.

Gamle skolekamerater og venners venner møtes til danse- og mimrefest!
Ta med venner og bekjente! Forhåndssalg av billetter på TicketCo og ved inngangen. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute!
NB! Det kan bestilles bord, etter forhåndskjøp av billetter på TicketCo. Send bestilling via mail til post@verketscener.no med opplysninger om hvor mange dere er og hvilket navn bordplassene skal stå på.

Dørene åpnes kl. 19, live-musikken starter kl. 20 og varer til litt over midnatt hvor Dj-musikk overtar fram til kl. 02.

Tombstones, byens første Boyband
Allerede midt på 1960-tallet dannet de 14 og 15 år gamle mossegutta eget band som fikk navnet Tombstones. De spilte jevnlig på Blinken og Club RB under Rådhusbrua og over store deler av Østlandet. Bandet gjenoppstod til de lokale arrangementene av ”Back to the sixties” og «Ribberock» og var fast med under de årlige, velrennomerte arrangementene med Røed Rock på Jeløy.

tombstones

De siste årene har de vært jevnlig å høre ved større, lokale arrangementer som Byfestene ved Chr. Frederik-dagene, Sound ’64 på Tivoli og Morsavandringer. Tombstones ga i våres ut nytt CD-album, «Well Come On», med både egne låter og musikalske perler fra 60-åra! Bandet har tilnærmet originalbesetning fra 1965 med Jan Larsen på ekte «shadowsgitar», Eivind Jacobsen, vokal og bass, Roger Bruun, rytmegitar, Arne Forsgren, trommer og Egil Jegleim på tangenter. Sjekk diverse lydkutt og mer info på FB-sidene: https://www.facebook.com/tombstones.moss/
Fra Cavern Club, Liverpool til gjenhør på Verket Scene, Moss
Peter & the Penguins er også fra Moss og består av fire erfarne musikere med bakgrunn i blant annet Weld, Cosmic Dropouts, Norwegian Wood og Kwyet Kings. P & P eksisterte i ca. syv år (2003-2010) og besto av Rune B Johnsen (trommer/ sang), Stig Jøraholmen (bass), Fredrik Hagen (gitar/ sang) og Eyvind Lindberg (sang/ gitar). Bandet spilte glad og energisk pop/ rock med ranglende gitarer og tett flerstemt sang, inspirert av det glade 60 tallet.

P & P turnerte England tre år på rad, hvor av flere jobber på legendariske Cavern Club med glitrende mottakelse. I juni 2009 kom bandets første album,” How to Choose a Sweetheart ” på Not Lame Records, og plata fikk positive omtaler fra flere hold i USA, England, Spania, Brasil og Norge. Nå syv år etter har de børstet støv av gamle instrumenter og forsøker seg igjen. Med samme besetning, samme energi, er de igjen klare for å gi publikum en solid dose glad-pop. Se og hør noen kutt fra YouTube 2008: https://www.youtube.com/watch?v=g76Q4SjXbT4

peter_penguins

 

Old Spice er supportbandet som åpner kvelden, et nygammelt mosseband med lang erfaring fra 60-tallet i grupper som Horrids, Madjacks, Winterland, AlleyCats og senere FolkPort. Tom Arne Evensen kan mer enn å tegne. I bandet er han vokalist og rytmegitarist. Ivar Holter er en habil sologitarist med smidige fingre og flotte riff. Jan Egil Myhre kan fortsatt traktere trommer etter en del års hvilepause. Mens allsidige Tore Tambs-Lyche sørger for stødig bass, tostemt sang og holder som alltid overoppsyn med lyden. Old Spice var nylig gjesteartist under 50-årsjubileet til Feldson Association på Rockhouse på Alby. Gutta gleder seg til å dele sitt nygamle repertoar med publikum.

old_spice

 

 

Kilde: Facebook!

Kjøp billetter her:

Pris : 275,-