Det er omtrent midt på dagen i gågaten i Moss sentrum. Det er egentlig meldt litt regn, men været ser ut til å ville noe annet enn Metrologisk Institutt, for det er oppholdsvær. I gågaten er det en fin miks av skoleungdom, forretningsfolk og eldre som haster frem og tilbake. Vi har avtalt å møte forfatter Linda Irene Strøm, som er meget aktuell med boken «Ekko av et begjær», en bok full av spenning og med handling fra bl.a. Refsnes Gods.
IMG_1479_web
Inne på Cafe Norli møter vi en strålende og blid Linda Irene Strøm, og vi finner raskt summetonen i det litterære lokalet. Hun forteller at boken lanseres 18. oktober, og at hun vil være tilstede og signere boken sin hos Galleri Kvinnelist på Jeløya lørdag 19. okt. i tiden kl. 14-16 og søndag 20. okt. i tiden kl. 12.30-16. Dessuten blir det boksignering hos Norli Bokhandel lørdag 2. nov. fra kl. 13.
IMG_1462_web
Hun forteller videre at hun vil gi ut flere bøker i samme sjanger og fortsette å drive forlaget sammen med sin mann, Christian, som hun møtte i russetiden. Hovedpersonen, Line Ridder Sand, blir med videre i minst to bøker til. Hun jobber i dag som økonomisjef på Nasjonalmuseet i Oslo. Tidligere har hun arbeidet som valutamegler i Nordea. Hun har også jobbet 16 år på Hotell Refsnes Gods, så hun har god kjennskap til stedet. De ulike arbeidsplassene har gitt impulser til boken og gjort romanen troverdig og levende.
IMG_1467_web
Boken «Ekko av et begjær» handler om kjærlighet, begjær, lengsel, tilgivelse, hat, sjalusi og misunnelse. Finansmannen, kvinnejegeren og musikeren Bjarne Holt, blir funnet hengt i Weidmannsuiten på Hotell Refsnes Gods. Er det selvmord eller drap? Line Ridder Sand, som fikk et voldsomt begjær for ham, samt søsteren Bibbi, starter en amatørmessig, farlig og dumdristig etterforskning. Parallelt arbeider politiet med saken…
IMG_1483_web
Paviljongen Forlag er et nystartet forlag med ambisjoner om å utgi romaner fra nye og etablerte forfattere, der skrivekunst skal gi gode leseopplevelser.»

Boksignering Galleri Kvinnelist:

  • lørdag 19. oktober kl. 14.00 – 16.00
  • søndag 20. oktober kl. 12.30 – 16.00

Boksignering Norli Bokhandel Amfi-senteret:

  • lørdag 2. november kl. 13.00

Forfatter: Linda Irene Strøm
Boktittel: «Ekko av et begjær»
Sjanger: Krim
Størrelse: 298 sider
Paviljongen forlag

Artikkel i Moss Avis

Artikkel i Byavisa Moss