Det Skjer i Moss & Omegn er en nettside som skal fungere som et samlende nettsted for alt som skjer i din by og ditt nærområde, inkludert mindre tilstøtende kommuner i en naturlig geografisk tilhørighet. Dette er gjort for at den enkelte innbygger og bruker skal slippe å lete gjennom flere arrangørers nettsider for å finne ut hva som skjer i sitt nærområde. Dette skal også bidra til at innbyggerne ikke går glipp av arrangementer fordi de ikke fant det i tide og dermed gi en langt større oppslutning og deltakelse ved de ulike arrangementene i området. Dette vil også komme arrangørene og kulturlivet til gode.

.
Dette betyr ikke at vi er kommet for å erstatte noen av de andre formidlingsplattformene som; Moss Kommune, byens aviser eller noen av arrangørene. I den grad Moss Kommune er en ren informasjonskanal for hovedsakelig arrangementer i kommunal regi, Moss Avis og Byavisa Moss er nyhetsformidlere, vil Det Skjer i Moss være en samlende informasjonsside for innbyggerne og også for besøkende. Vi ønsker i så måte å være et tilskudd og håper på et godt samarbeide når det kommer til formidling og promotering av alt som foregår i området slik at vi samlet og på alle måter kan opprettholde en levende by.

.
Alt som naturlig går under Moss, Rygge, Råde, Våler og Son skal over tid legges inn. Arrangement og Steder er de to hovedkategoriene og under disse vil man finne alt som skjer i Moss og hvor det skjer. Fra større oppsetninger til loppemarkeder, fra Refsnes Gods til Frivillighetssentralen.

.
Vi har en målsetning om 100% dekningsgrad og for å få med oss alle, er det GRATIS å få varslet arrangementet sitt på Det Skjer i Moss sine nettsider.

.
Alle faste arrangører, utesteder, spisesteder og overnattingsplasser får gratis oppføring/profil. Dette medfører ingen forpliktelser, men alle vil bli gitt muligheten til å annonsere hos oss, med kommersielle annonser. Vi kan love at det vil bli lønnsomt – dette blir nettsiden som folk benytter for å følge med på hva som skjer i distriktet. Noe som kommer tydelig frem av statistikkene.

Pr. i dag har nettsiden ca. 840 000 visninger i måneden.

Vi som står bak Det Skjer i Moss er et voksent ektepar som er Mosse-entusiaster og som har et brennende ønske om å fortelle om Moss og omegn til så mange som mulig. Vi synes også det er så mye godt å si om denne delen av Norge, og at Mosse-området har enormt potensiale med mye spennende og mange aktiviteter.

Vi startet denne nettsiden som et tilbud til innbyggerne slik at de skulle ha ett sted å gå for sjekke alt som måtte skje i Mosseområdet. I senere tid har vi fått mange tilbakemeldinger på at dette har vært et stort savn.

Vi har bakgrunn innen media, web og grafisk design i tillegg til fotografering. Vi er begge ‘hobby-skribenter’ i den grad at vi er glade i å skrive. Til sammen gir dette oss tyngden og kompetansen vi trenger for å drifte et slikt tilbud.

 

Detskjerimoss.no ønsker å skrive om alt som foregår på følgende steder: Møllebyen, Mossesundet, Værla, Kanalen, Kanalparken, Malakoff, Skarmyra, Melløs, Varna, Feste, Ekholt, Øre, Ørehavna, Klommesten, Kambo, Smørbekk, Myra, Høienhald, Høyden, Nesparken, Mosseporten, Tigerplassen, Fleischer brygge, Verket, Petterson, Fossen, Storebro, Mosseelva, Vannsjø, Krapfoss, Gjerrebogen, Årvoll, Grindvoll, Breivik, Son, Patterød, Storebaug, Lillebaug, Dilling, Huseby, Kloster, Halmstad, Karlshus, Larkollen, Evje, Støtvig, Balke, Revlingen, Høyvekta, Jeløya, Alby, Tronvik, Reierskogen, Reierbukta, Framnes, Fiske, Hopperen, Krossern, Ramberg, Fuglevik, Nes, Kongshavn, Værven, Røed, Bredebukt, Orkerød, Bellevue, Torderød.

.

Artikler om oss:
Moss Avis 23. oktober 2015 – vi er nominert til Østfoldprisen 2015.

DSIM-Moss-Avis-artikkel

Moss Dagblad 22. oktober 2014 – Slik lager vi liv i byen:
moss dagblad
http://www.mossdagblad.no/lokalt/slik-lager-de-liv-i-byen-1.290670