Her finner du en oversikt over spisesteder i Mosseområdet.

Moss

Cafè Riis
Hyggelig og trendy kafè med beliggenhet midt i Møllebyen, rett ved Mossefossen. Byens kino og bibliotek er nærmeste naboer og det er bare en kort spasertur fra Moss sentum og gågata. Kafè i ukedadgene og utested med bar og musikk i helgene. Det hender også at det holdes intimkonserter. veggene er til enhver tid prydet med kunst fra lokale kunstnere.

 

Onkel Blå

Bifferiet

Moments Spiseri

Mikro’n Moss

Tollboden – Peppes Pizza

Skarre øl og mat

Ming Restaurant

Restaurant Alexandros
Byens lengstlevende greske resturant. Restaurnten ble lndskjemnt da Eivind Hellstrøm hjalp restauranteier Manolis Mastorakis å effektivisere restauranten i proggrammet Hellstrøm rydder opp i 2010. Resturanten serverer autentisk greske retter og mye av personalet er greske. Det er en svært populær restaurant i Moss og har også en stor lun uteservering i bakgården. Om sommeren, når det er varmt nok kan det gi følelsen av å være på restaurant i Hellas.

Rygge

Bajazzo – Pizza & Burgerhus

Combo Restaurant

Piraaten
Idyllisk og maritimt, liggende på brygga ved Fuglevik Marina. Her er det meny og ulike aktiviteter som konserter, quiz o.l. Piraaten har akkurat pusset opp lokalene for sesongen 2019. temet er fargerikt og sjørøveraktig.

Losen
En aktiv, maritim og hyggelig kafè i sentrum av Larkollen med avslappet atmosfære. Kafèen ligger et drøyt steinkast fra vannet, bare avbrutt av veien, som er hovedåren til Larkollen. Vis à vis for Losen på den andre siden av veien ligger Støtvig Hotel. Om sommeren arrangeres en rekke konserter med store kjente artister. De arrangerer Skalldyr aften, Får-i- kål aften, oktoberfest, Quiz og mye mere. Det er en romslig prkering utenfor lokalet som hører til Losen.

Råde

Råde Vertshus

La Familia

Tavernette Gatekjøkken

Solveig’s Pizza

Vinus Kebab

Råde Bakeri

Legg igjen en kommentar